Nyheder

Aikido hemmeligheder alle bør vide

Når en hacker nærmer sig, har personen kun et splitsekund at beslutte, om at undvige eller blokere flytningen af modstanderen. Der er ingen mening at tænke om, hvad det skete i første omgang men bekymring nu er bare at stoppe det.

I en kamp, kan personen gøre en counter angribe i håb om at enkelt bliver dæmpet. Der er en anden måde naturligvis uden at ty til magtanvendelse, som er den teknik, man kan lære i aikido.

Aikido er en kampsport, hvor personen, der blokerer trækkene af en modstander ved hjælp af hænderne. Enhver, der ønsker at lære det vil ikke kunne bevæge sig så hurtigt som Steven Segal i en af hans film, men stadig være effektiv i kamp.

Denne kampkunst kan ikke læres ved at blot se andre gøre det i filmene eller fjernsyn. Der er nogle der selv viser trin for trin-proces i et magasin, men stadig sammenligner intet at lære det fra en Sensei.

Personen skal først blive en studerende for at blive kaldt en master. Det betyder, at lære de grundlæggende regler fra indtastning dojo indtil klassen er overstået. Personen vil helt sikkert føle nogle smerter efter at være faldet et par gange på måtten, men dette er ikke at tortur eleven.

Dette er alle en del af den uddannelse, som studerende skal også gøre ordentligt for at flytte ind i de mere avancerede klasser.

En af hemmelighederne bliver i stand til at vide hvornår man skal bruge det da timing er alt. Der er en smule af hånd øje koordination, bare ligesom i sports men her, enkelt vil blot omdirigere den samme kraft tilbage til det enkelte.

En anden hemmelighed i ved hjælp af aikido har at gøre med håndleddet. Personen skal være glatte nok til at sætte en hånd over modstandere at gøre teknik arbejde og imødegå angrebet.

Det tager en vis mængde energi til at være i stand til at udføre visse bevægelser. Enkelt vil lære de forskellige åndedrætsøvelser, der vil øge hjertefrekvensen og bremse det især i varmen i handlingen.

Studerende skal ihukomme at åndedrætsøvelser fungerer også som en samlende kraft mellem fysiske og den følelsesmæssige aspekt af personen.

Vigtigste hemmeligheden i mastering aikido konsekvente med teknikken. Armene vil helt sikkert føle tunge efter et stykke tid eller en vis mængde energi er drænet efter et par træk. Ved at kunne gøre det samme på trods af disse vanskeligheder, kan nogen virkelig blive kaldt et sandt martial kunstner.

Folk, der ønsker at tjekke på hvor godt man gør kan tilmelde Tomiki Aikido. Dette er en konkurrence udskrevet af forskellige klubber, hvor studerende vil konkurrere blandt nogle af bedste i landet.

Dem, der gør godt her kan flytte til den næste færdighedsniveau ligesom i karate hvor studerende bevæger sig fra et bælte til en anden. Hvis efter mange år, at studerende har lært alle de hemmeligheder, der går med aikido, er dette den eneste gang, man kan blive kaldt en master og endda åbne en dojo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.