Nyheder

Baby Shower Games – mindre regninger mere gys

Spil festligheder er garanteret til at sætte fut i og begejstre gæsterne inviteret langs til din baby brusebad part. Babys dag bør være sjov fyldt action-fyldte og fuld af latter og en sikker måde for at dette kan ske, når Baby brusebad spil er i spil.

Du behøver ikke at være på en løs ende, når det kommer til at levere underholdning til gæst opfordrer deltager i baby brusebad part. En af de bedste muligheder for ekstra sjov er at spille spil.

Har dine venner og familie deltage i The navn spil

Starten på dette spil er hvor du spørge spillerne at nedskrive to navne for barnet så bede dem om at finde så mange ord kan de fra deres valgte navne, vinderen bliver spilleren med de fleste navne. Vær sikker på at nævne før play at ord med mindre end tre bogstaver ikke er gyldig.

For at gøre navnet spillet endnu mere spændende bede gæsterne at holde navnene på de valgte en hemmelighed fra de andre deltagere, grunden til dette er fordi de får mulighed for at gætte ord består hvilke navne blev valgt i begyndelsen af navnet spillet.

Fodringstid er en anden særlig favorit, det er vildt hvor vatkugler er placeret i et bassin med en anden tom basin på siden,

Blind fold spillere for dette spil, der vil derefter blive bedt om at overføre bomuld bolde fra et bassin til den anden ved hjælp af en ske. Sætte tidsbegrænsning på dette spil, fordi dette spil ikke er så nemt som det ser ud. Vinderen er den med de fleste bomuld bolde flyttet.

En anden usædvanlig opkaldt spil er ris skål men meget populær på baby brusebad lejligheder.

Tag en skål fylde det halvvejs med almindeligt kogt ris. I ris smide sikkerhedsnåle (være omhyggelig med sikkerhedsnåle). Blinde foldet igen er gæsterne opgave at skiftes til hentning af benene.

Gætte gæsten er en virkelig sjovt spil hvor gæsterne bliver bedt om at bringe et billede langs af da de var en baby på indgangen til baby shower fest disse billeder vil blive udleveret til der nogensinde er ansvarlig for underholdning scenen. Deltagerne i dette spil deltage i sjovt ved at identificere billedet og sætte højre ansigt til den rigtige person.

Baby Shower Games fremhæve hele lejligheden tilføje sjov og latter. De fleste spil indebærer at være blinde foldet. Et ord af advarsel, at mange af disse baby brusebad spil så du ikke får at se så meget af babyshower, som du ønsker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.