Nyheder

Making Money med artikler: hvilken form for erfaring har jeg brug for?

Når du forsøger at tjene penge med artikler, skønheden i det er, at du ikke behøver virkelig tidligere karriere relaterede erfaring og at du kan lære reb, som du går. Når det er sagt, er der nogle færdigheder, som du bliver nødt til at lære dig selv eller afhente undervejs for at gøre dine websteder succes. Du kan ikke gå i ikke at vide noget, ikke lære noget, og stadig forventer at tjene en god indtægt (eller enhver indkomst på alle).

Første, du skal vide, hvordan man udvælge de korrekte artikler til at gøre dine websteder succes. Der er mange typer af indhold, fra gratis indhold på høje dollar indhold, og hver kommer med sine egne fordele og ulemper (selv om høj dollar indhold er mere tilbøjelige til at give dig en vellykket site i slutningen).

For det andet, du skal vide, hvordan man vælger søgeord, der kan hjælpe dig med at få en god mængde af trafik, uden at være alt for konkurrencepræget at komme på den første eller anden side. Hvis du vælger meget konkurrencedygtige søgeord, der bruges af store, mammut hjemmeside, er du sandsynligt, at aldrig komme til de hårdt tiltrængte første to sider.

For det tredje skal du vide, hvordan du kan optimere dine hjemmesider for forskellige søgemaskiner. Search engine optimization færdigheder vil tillade dig at få høje placeringer for dine valgte nichesøgeord, som vil bidrage til at få besøgende og opnå fortjeneste.

Fjerde, hvis du vælger et stort websted, du vil fokusere mest på din internet markedsføring karriere på, skal du også vide, hvordan du kan markedsføre dit websted til din tiltænkte målgruppe gennem betalt banner-annoncer og tekstlinks. Hvis du foretrækker meget små 2-5 side nichesites, derefter fremme dem alle på denne måde vil ikke være omkostningseffektivt og vil spise op mere overskud end det er værd.

Hvis du kan fange nogle af disse færdigheder og angribe dem aggressivt under din første par små websites eller de første par måneder af et større website, vil du i sidste ende blive en ekspert. Da du kan lære de reb første hånd på din egen, det eneste, du skal gøre, før du begynder din nye karriere er at læse op på hvordan man får startet (måske købe en internet markedsføring e-bog eller to) og sørg for at du har midler til at starte en lille websted.

Leave a Reply

Your email address will not be published.