Sparetips

Sådan undgår du dårlig kredit

Du har at dårlig kredit tårner sig over dig og det kommer i vejen for benytter et lån altid. Hvad komplicerer sagen er at du ikke har ejendom værd at tage lån mod eller muligvis til frygten for tilbagelevering du ville ikke risikere din ejendom. Sager som disse er fit nok til at tage bad credit usikrede lån. Du kan tage bad credit usikrede lån på bedre vilkår og kan udnytte det til flere forskellige formål som renovering af hjem, betale for uddannelse til bryllup regninger, vil en ferierejse, købe en bil osv.

Dårlig kredit sker til låntagere, da de undlod at tilbagebetale lån i tid og måtte derfor stå over for tilfælde af misligholdelse, tilbagebetaling. En anden indikation af en låntager har dårlig kredit er kredit score han har. På FICCO skala, kredit score spænder fra 300 til 850. En person, der har kredit score under 580 er mærket dårlig kredit. For god kredit skal låntager score på 720 og ovenfor.

Nu hvor du ved, du har en dårlig kredit score, du gør noget konkret at forbedre score før anvendelse af for dårlige kredit usikrede lån. Små forbedringer i kredit rapport kan forbedre score og som et resultat du kan få lånet på bedre udtryk. Én måde at gøre det er at sikre, at din kredit rapport har ingen fejl. Du bør få din hurtig lån kredit rapport kontrolleres af en ansete kreditvurderingsbureau. Der kan være nogle gæld, du skulle have betalt nemt. Betale dem nu af hensyn til forbedring af kredit score. Husk, da du ikke tilbyder nogen sikkerhedsstillelsen til långiver, din finansielle legitimationsoplysninger vil være en afgørende faktor i låneaftale.

Det er normalt en lejer eller en ikke-boligejer, der vælger for dårlig kredit usikrede lån, som de normalt ikke ejer en ejendom. Selv om du har den egenskab, du tager dette lån, som du ikke ønsker at sætte din ejendom i fare ved at tilbyde det som sikkerhed.

I at tilbyde dårlig kredit usikrede lån, kigge lån udbydere efter indkomst kilde og tilbagebetaling kapacitet for låntagerne. Långivere vil også gerne vide hvordan alvorlige du befinder dig i betale de månedlige rater i tide. Du skal overbevise långivere, at de agter at tilbagebetale lånet alvorligt. Dårlig kredit sikret lån kommer med en højere rente. Lånebeløbet også stadig mindre på grund af den risiko faktor involveret.

Foretrække ansøge online om dårlig kredit usikrede lån. Du kan denne måde sammenligne forskellige långivere lån pakker har forskellige sigt-betingelser og renter.

Dårlig kredit usikrede lån kan være nyttige for låntagere at have negative kredithistorie men lånet bør tages omhyggeligt, som du ikke ønsker at falde i en anden gældsfælde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.