Nyheder

Top 2 grunde Hvorfor Auto Transport er blevet Big Business. Hurtigt.

Er det mig eller er jeg den eneste der var uvidende om auto transportindustrien før 5 år siden? Det forekommer mig, at der er auto transportselskaber dukker op over hele USA, tilsyneladende natten over. Hvor var denne industri 10 år siden. Faktisk hørte jeg kun første gang udtrykket “auto transport” omkring 5 år siden. Der er et par grunde til dette fænomen. Ikke overraskende, har det at gøre med internettet. Hvad de fleste mennesker ikke forstår om web er at det har medført hele nye sommerhus industrier, der bare ikke var så stort et årti siden. Auto transportvirksomhed er et mønstereksempel på en industri, som der har været hurtigt tranformed (eller ‘sat på steroider,’ som en masse af mine mere farverige venner ville sige) af web. Her er de to grunde til, hvorfor auto transport har taget.

1) Ebay. Du vidste, at Ebay Motors er nu den største brugt bilforhandler i verden. Ja, Ebay sælger flere biler end nogen anden på planeten. Og Ebay var ikke dannet så længe siden (sent 90s hvis jeg er korrekt). Nå, er chancerne, at hvis du ønsker at købe en bil, det sandsynligvis ikke vil være placeret hvor som helst i nærheden af din nuværende placering. Og din bil er at komme til den nye ejer en eller anden måde. Det er hvor auto transportvirksomheder kommer. EBay har været et skud i armen til transportbranchen. Nu, når du køber en bil, disse virksomheder arrangere køretøj til at blive leveret til dig. EBay er et enkelt selskab, der har haft en massiv effekt på auto transport industri.

2) øget mobilitet og pris sammenligning evne. Udover Ebay er der tonsvis af andre små Bilforhandlere og auto masser rundt omkring i landet, der har websites. De en liste over deres lager og folk fra hele landet (selv rundt om i verden) kan gennemgå merchandise. Hvis du kan lide en bil i Dallas og du tilfældigvis bor i Philadelphia, kan du få det sendt til dig via en auto transportselskab.

Internettet har revolutioneret mange industrier, auto transport er en af dem. Lær alt om auto transport og hvordan du sparer på gebyrerne ved at få informeret. Som noget er der en rigtig måde og en forkert måde at gribe det an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.